Balekok?

Padlógázzal törték a LaFerrarit szanaszét a Váci úton - videó!

Ha városban, 40-nél parkettáznak egy több száz lóerős luxussportautót, akkor senki se csodálkozzon, ha ilyen bénán törik össze...

2015.11.04 21:19ma.hu

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A LaFerrari luxussportautó egy szerelőműhelyt hagyott el, amikor a rosszul sikerült manőver történt. A csaknem ezer lóerős és mintegy 1,3 millió euróba, vagyis majdnem 400 millió forintba kerülő LaFerrari luxusautó három másik autót is összetört még szombaton a Váci út és a Fiastyúk utca sarkán.

A rendőrség a balesetről annyit közölt, hogy senki sem sérült meg, de a baleset körülményeit vizsgálják.

A limitált szériás LaFerrariból összesen 499 darab készült 2013 és 2015 között. Az autó egy olasz állampolgáré, azt mondta, hogy hidegek voltak a gumik, amikor gázt adott.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.