BKK

Jelentősen változik több dél-budai villamosjárat közlekedése

A jövő héten vágányépítési munkák miatt jelentősen változik több dél-budai villamosjárat közlekedése.

2015.09.18 15:25MTI

Hétfőtől a XI. kerületi Fehérvári út belső szakaszának villamosvágány-építési munkái miatt a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos a külső végállomásától csak Újbuda-központ metróállomásig közlekedik, a belvárosi szakaszukon autóbuszokkal vagy másik villamosra átszállva lehet utazni.

A hétvégén ismét változik majd a dél-budai villamosjáratok forgalma: a 18-as, a 41-es, a 47-es és a 48-as villamos külső végállomása és a Hengermalom út között a meghosszabbított útvonalú 1-es villamossal, míg belvárosi végállomásuktól a Móricz Zsigmond körtérig villamossal, illetve pótlóbusszal lehet utazni.

A Fehérvári út belső részének tömegközlekedését a BKK a hétvégén a meghosszabbított 17-es villamospótló busszal, illetve a 18-47-es ideiglenes buszjárattal biztosítja.

A 19-es villamos egész héten nem jár, bel-budai szakaszán a 17-es vagy a 86-os busszal, kelenföldi vonalrészén pedig a 49-es villamossal lehet utazni.

A BKK arra kéri a dél-budai villamosvonalakon közlekedőket, hogy mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak a járatok forgalmáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.