Egy szakaszon

Pótlóbusz jár a szentendrei HÉV helyett is

A baleset a Szentendrei úton, a Kaszásdűlőnél lévő HÉV-átjáróban történt.

2015.09.08 10:45MTI

Baleset miatt pótlóbuszok járnak a szentendrei (H5-ös) HÉV helyett a fővárosi Szentlélek tér és Kaszásdűlő között - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ hétfő délelőtt a Facebook-oldalán.

A baleset a Szentendrei úton, a Kaszásdűlőnél lévő HÉV-átjáróban történt, ezért a HÉV a vonalat megosztva, a Batthyány tér és a Filatorigát, illetve Kaszásdűlő és Szentendre között közlekedik - írták.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) azt közölte, hogy egy személygépkocsi karambolozott a HÉV-szerelvénnyel, a balesetben nem sérült meg senki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.