Torlódásra kell számítani

Lassú a forgalom az M7-esen és a 7-es úton is

Lassú a forgalom a 7-es főúton Zamárdi környékén, torlódásra kell számítani az M7-es autópályán.

2015.08.23 13:58MTI

A rendőrség közleménye szerint a Balaton déli partján lévő Zamárdiban vasárnap ért véget egy nagyobb tömegeket vonzó rendezvény, ezért a környező utcák és a 7-es számú főút járműforgalma lelassult. A nagyobb csomópontokban, kereszteződésben rendőrök irányítják a forgalmat.

Figyelmeztettek arra is, hogy a hosszú hétvége végének közeledtével az átlagosnál jóval többen ülnek járműbe és indulnak útnak, ezért torlódásokra kell számítani Budapest felé az M7-es autópályán, a 7-es számú főúton, valamint Somogy megye egyéb, forgalmasabb főútvonalain is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.