4,1 milliárdos beruházás

Megújult a 8-as főút Vasvár és Körmend közötti szakasza

Csaknem 4,1 milliárd forintos beruházással elkészült a 8-as főút Vasvár és Körmend közötti 12,4 kilométeres szakaszának felújítása.

2015.07.29 12:01MTI

A Vas megyei Molnaszecsődön szerdán tartott ünnepélyes avatáson V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára hangsúlyozta: a 11,5 tonnás terhelést szolgáló burkolatmegerősítés, a települések bevezető szakaszainál kialakított forgalomcsillapító szigetek, az új autóbuszöblök és a kiépített közvilágítás mind a közlekedők biztonságát szolgálja.

Hozzátette, hogy a 8-as főút használata így nemcsak biztonságosabb, de kényelmesebb és hatékonyabb is lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.