Mindenki menne valamerre

A nagy forgalom miatt torlódás van az M7-es autópályán és a 7-es főúton

Rendkívül erős a forgalom a Balaton irányába, emiatt az M7-es autópályán és a 7-es számú főúton egyaránt torlódás alakult ki.

2015.07.25 12:16MTI

Az ORFK közleménye szerint a rendőrök Martonvásáron rendőri irányítással segítik a közlekedőket, ennek ellenére Martonvásár és Érd között a sztrádán és a főúton egyaránt lépésben haladnak a járművek.

A rendőrség azt javasolja, hogy a torlódás elkerülése érdekében a fővárosból a Balaton irányába közlekedők lehetőség szerint válasszanak alternatív útvonalat. A rendőrök Bicskén és Székesfehérváron át az 1-es számú főút, vagy az M1-es autópálya, majd a 811-es számú út használatát javasolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.