Gondok vannak az ukrán oldalon

Műszaki hiba miatt csak gyalogosokat fogad a lónyai határállomás

Ukrán oldali műszaki hiba miatt csak gyalogosokat fogad a Lónya és Harangláb közötti magyar-ukrán határállomás szombat délelőtt 9.30 óta.

2015.07.25 11:13MTI

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a műszaki hiba elhárításán dolgoznak az ukrán szakemberek, de addig a lónyai átkelőhelyre gépkocsival érkezőket átirányítják a Barabás-Mezőkaszony, vagy a Záhony-Csap határállomásra.

A rendőrség azt javasolja a szomszédos országba utazóknak, hogy az indulás előtt tájékozódjanak az ORFK internetes honlapján az átkelőhelyeken kialakult várakozási időkről, és annak megfelelően válasszanak határállomást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.