Műszaki hiba + hőség

Jelentős késések a kelebiai vasútvonalon

Műszaki hiba, illetve a hőség miatt 30-40 perces késéssel járnak a vonatok a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon pénteken, kora délután.

2015.07.24 13:38MTI

A Mávinform közleménye szerint Kiskunlacháza és Dömsöd között elromlott a biztosítóberendezés, itt a vonatok csak lassabban, 15-20 perces késéssel közlekednek. A szakemberek már megkezdték a helyreállítást, várhatóan 14 órára megjavítják a berendezést.

Emellett a Taksony-Kunszentmiklós-Tass szakaszon is csak lassabban haladhatnak a szerelvények a nagy hőség miatt 10 és 18 óra között, ez is 15-20 perces késést okoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.