Áramszünet volt

Újraindult a forgalom a záhonyi határállomáson

Újraindult a forgalom a Záhony és Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol péntek délután az ukrán oldali áramszünet miatt rövid ideig nem tudtak utazókat fogadni.

2015.07.17 20:04MTI

Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy a szomszédos ország szakemberei elhárították a hibát, így 18 óra 35 perctől ismét fogad utazókat az átkelőhely, ahol most már mind a be-, mind a kilépő irányban zavartalan a forgalom.

A rendőr százados helyesbítette a korábbi közlést: a határállomáson nem 16.30, hanem 17.30 órától volt kényszerű üzemszünet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.