Széll Kálmán tér

Lezárnak egy sávot a a Széna térnél csütörtöktől

Lezárják a Margit híd felé vezető egyik sávot a Margit körúton a Dékán utca és a Széna tér között csütörtöktől.

2015.06.03 15:29MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a Széll Kálmán tér felújításához kapcsolódó közműmunkákba kezdenek a tér északi oldalán, ezért van szükség a lezárásra.

A közlekedési rend változása miatt jelentősebb torlódásra nem kell számítani: a Szilágyi Erzsébet fasor felől a Margit körút felé továbbra is két sávon lehet majd kanyarodni, és a Margit körútról a Krisztina körút felé is megmarad a két forgalmi sáv - közölte a BKK.

További információk találhatók a BKK honlapján, valamint a kozut.bkkinfo.hu oldalon, ahol valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők, így az autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol kell fennakadásokra számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.