Vadorzó az utakon

A SEAT Leon Cupra kiszabadult a versenypályákról, és már az autóutakon garázdálkodik...

Egy autó, ami a versenypályán született, de most már az autóutaknak is részese. A WTCC élmezőny két évnyi vezetése után, a tudást és az erőt viszi tovább - túl a kockás zászlókon, ki a világba. A SEAT Leon modellválaszték legsportosabb, és legforróbb változata mindent túlszárnyal.

2008.09.30 09:03ma.hu

Ugyanazok a kezek építették és tuningolták, melyek WTCC kupasorozatban résztvevő Seat autókat. A Leon CUPRA bemutatja 240 LE-s motorját, mely készen áll a 247 km / órás szárnyalásra.

A színkódolt piros féknyergeknek köszönhetően pedig ugyanolyan gyors megállásra is képes! Egy gép, aminek mindenek felett álló teljesítménye, úttartása és ültetett felfüggesztése még a legigényesebb teljesítményrajongókat is lenyűgözi. Amint lélegzethez jutnak.

Mióta csak megalkották bebizonyosodott, hogy kitartó, követendő szereplő a mai versengésekben. Nevezzük a Leon WTCC utcai változatának. Elsöprő Design, versenyülések, 18 colos könnyűfém keréktárcsák, elliptikus sport kipufogók csak néhány az alap felszereltségek közül.

A legújabb pedálok, sebességváltó gomb és műszerek. Az oldalsó tükrök, az első spoiler és a hátsó rendszámtábla tartó egyező Ebano fekete színben. Egy másik kimagasló felszerelés a hátsó alsó fekete befejezés, mely a WTCC diffúzoraival verseng.

A Leon CUPRA a legerősebb motort tartalmazza, amit a SEAT a szériagyártásban valaha is használt. 100 km/h-ra csupán 6.4 mp alatt gyorsul, és az első 1000 métert is megteszi 26.4 mp alatt. És mindemellett a fogyasztása is lenyűgöző. De ha már benne ülünk, a fogyasztással fogunk a legkevésbé foglakozni…


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.