Kedden 10 órakor avatják

Forgalomba helyezhető a Megyeri híd

Megkapta az ideiglenes forgalomba helyezési engedélyt a Megyeri híd - közölte a Nemzeti Közlekedési Hatóság az MTI-vel hétfőn késő délután.

2008.09.29 17:54MTI

Az engedélyt az építtető Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kérte. Az engedély a híd mellett magában foglalja az M0 körgyűrű északi szektorának két rövid útszakaszát is. Az egyik a 2/A út dunakeszi csomópontjától, a másik pedig a 11. számú főúton létesített csomópontról viszi a forgalmat a Megyeri hídra. 

A hidat a két útszakasszal együtt kedden 10 órakor avatja fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. A forgalom az avatási ünnepség után indulhat meg a hídon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.