Karambol

Jókora torlódás van az M1-es és M7-es közös szakaszán

A közös sztrádaszakasz 11-es kilométerénél, a budaörsi bevásárlóközpont magasságában ütközött össze egy furgon és egy kis Fiat.

2015.03.05 08:51Havariapress

Egy furgon és egy személyautó ütközött össze az M1-es és M7-es autópálya közös, a fővárosból kifelé vezető szakaszán. A karambol miatt csak egy sáv járható, jelentős a torlódás - értesült a HavariaPress. A közös sztrádaszakasz 11-es kilométerénél, a budaörsi bevásárlóközpont magasságában ütközött össze egy furgon és egy kis Fiat. A baleset során a személyautó vezetője megsérült, a mentők ápolják. Az összetört járművek két sávot elfoglalnak, a forgalom a fővárosból kifelé vezető oldalon egy sávon halad, jelentős a torlódás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.