Havazás

Ismét közlekedhetnek teherautók Sümeg és Lesencetomaj között

A 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek közlekedését a hóesés és az erős szél miatt korlátozták délután a 84-esen Sümeg és Lesencetomaj között, ahol korában több tehergépkocsi is elakadt.

2015.02.09 17:30MTI

Ismét közlekedhetnek a teherautók a 84-es úton Sümeg és Lesencetomaj között - közölte az MTI-vel hétfő délután a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Frankó Marianna elmondta: a 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek közlekedését a hóesés és az erős szél miatt korlátozták délután a 84-esen Sümeg és Lesencetomaj között, ahol korában több tehergépkocsi is elakadt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.