PKD konstrukcióban

Újabb 15 busz beszerzésére írt ki pályázatot a BKV

A BKV 10 szóló és 5 midibuszt szerezne be úgynevezett PKD (partially knocked down kit) konstrukcióban, amelynek lényege, hogy a jármű részegységekben érkezik a BKV-hoz, az összeszerelést pedig a közlekedési cég végzi.

2015.01.07 15:04MTI

Újabb 15 busz beszerzésére írt ki pályázatot a BKV, a szóló és a midibuszokra vonatkozó ajánlatot január végéig kell a közlekedési társaságnak leadni - derül ki a közbeszerzés.hu honlapon olvasható adatlapból.

A BKV 10 szóló és 5 midibuszt szerezne be úgynevezett PKD (partially knocked down kit) konstrukcióban, amelynek lényege, hogy a jármű részegységekben érkezik a BKV-hoz, az összeszerelést pedig a közlekedési cég végzi. A kiírás szerint további 40 szóló és 20 midibusz vásárlására is opciót kér a társaság.

Ebben a konstrukcióban a BKV korábban Ikarus V127 V2-es típusú szóló autóbuszokat vásárolt, először három, majd másik 15 példány érkezett a flottába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.