Indulsá előtt nem árt tájékozódni

Demonstráció miatt változik a közlekedés a fővárosban

Este a magánnyugdíjpénztárakat érintő tervezett törvénymódosítás ellen demonstrálnak egy Facebook-csoport szervezésében Budapest belvárosában.

2014.11.25 15:02MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járatának közlekedése is változhat kedd este Budapesten demonstráció miatt - tájékoztatta a BKK az MTI-t.

A tüntetők a tervek szerint a József Nádor téren gyülekeznek, ahonnan a József Attila utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Arany János utca-Nádor utca-Széchenyi utca-Szabadság tér-Honvéd utca-Alkotmány utca útvonalon a Kossuth Lajos térig vonulnak - olvasható a közleményben.

A BKK ezért arra kér mindenkit, aki a vonulás ideje alatt a belvárosban közlekedik, hogy a gyors és kényelmes utazás érdekében a felszíni járatok helyett válassza az M1-es, az M2-es, az M3-as vagy az M4-es metróvonalat.

A BKK közlése szerint a rendőrség a demonstráció miatti lezárások mértékét a résztvevők számától teszi függővé, ezért még nem tudni, hogy mely járatoknak, milyen mértékben változik a közlekedése.

Várhatóan kisebb-nagyobb mértékben módosul a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, a 70-es és a 78-as trolibusz, továbbá a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 105-ös és a 115-ös autóbusz közlekedése. A változásokról folyamatos tájékoztatást nyújtanak a közlekedési társaság honlapján.

Este a magánnyugdíjpénztárakat érintő tervezett törvénymódosítás ellen demonstrálnak egy Facebook-csoport szervezésében Budapest belvárosában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.