Óvatosan vezessenek!

Fának csapódott egy autó Budakalásznál, a sofőr nem élte túl

Halálos baleset történt a 11-es főút budakalászi szakaszán hétfő délelőtt, az utat lezárták, nagy a torlódás.

2014.11.24 11:52MTI
Fotó: police.hu

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila elmondta: egy személyautó ismeretlen körülmények között fának csapódott a főút 15-ös kilométerénél, a jármű sofőrje, egy középkorú férfi a helyszínen életét vesztette. A roncsba beszorult holttestet a szentendrei tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki. Az autóban más nem utazott - tette hozzá a szóvivő.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n egyebek mellett azt írta, hogy az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 1108-as számú úton – mindkét irányból - Budakalász felé terelik.

Az MTI információi szerint a környéken torlódásra kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.