A döntést egészségvédelmi okokból hozták

Hőségriadó miatt a hétvégén nem lesz kamionstop

A hőségriasztás hétvégi elrendelése esetén szombaton 22.00 órától vasárnap 22.00 óráig felfüggesztik a belföldön közlekedő 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik közlekedési korlátozását - közölte a Közlekedési Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium kommunikációs főosztálya.

2008.09.06 07:45MTI

A kamionstop felfüggesztéséről Szabó Pál, a tárca minisztere rendelkezett. A hőségriasztás második fokozatának elrendelése esetén a korlátozás felfüggesztése a magas hőmérséklet miatt, egészségvédelmi okokból szükséges, hogy a járművezetők szállítási feladatukat megszakítás nélkül a lehető leghamarabb befejezhessék és ne kelljen a hőségben várakozniuk - áll a közleményben.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.