Fekete vasárnap

Halálos motorosbaleset történt Kiskunlacházánál - frissítve!

Meghalt egy motoros utasa, amikor a jármű személyautóval ütközött a Pest megyei Kiskunlacháza és Bugyi közötti úton szombat délután.

2014.09.13 15:32MTI

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a karambol körülményeiről egyelőre nincsenek információk. A motor utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a sérült sofőrért mentőhelikoptert küldtek.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig az utat lezárták, az arra közlekedőket a ráckevei rendőrök visszafordítják - tette hozzá a szóvivő.

Egy fiatal nő az áldozat

Egy fiatal nő vesztette életét azon a motoron, amely személyautóval ütközött a Pest megyei Kiskunlacháza és Bugyi közötti úton szombat délután - tájékoztatta a mentők sajtóügyeletese az MTI-t.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője korábban csupán annyit közölt, hogy a motor egy személyautóval karambolozott ismeretlen körülmények között. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig az utat lezárták, az arra közlekedőket a ráckevei rendőrök visszafordítják - tette hozzá.

Zalavári Borbála, a mentők sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére elmondta: egy mentőhelikoptert és egy esetkocsit küldtek a helyszínre. A motoron ülő utason - egy fiatal nőn - már nem lehetett segíteni, míg a motor vezetőjét, egy 30-40 év közötti férfit súlyos, a személyautó egyik utasát pedig könnyebb sérülésekkel vitték kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.