95 milliós beruházás

Csaknem két kilométeres kerékpárút épül Felsőzsolca és Arnót között

Megkezdődött a Felsőzsolcától Arnótig tartó, csaknem két kilométer hosszúságú kerékpárút építése, a több mint 95 millió forintba kerülő út a tervek szerint november végére készül el.

2014.08.20 07:51MTI
freedigitalphotos.net/bplanet

A felsőzsolcai önkormányzat tájékoztatása szerint a beruházáshoz mintegy 86 millió forintot nyertek uniós és hazai pályázaton.

Az önkormányzat közlése szerint a Felsőzsolca és Arnót közötti közúton sok autó közlekedik, ugyanakkor a kis távolság miatt a két településen élők közül sokan a kerékpárt választják - ezért is vált szükségessé az út építése.

Felsőzsolcán már van egy rövid kerékpárút, ennek irányvonala nem illeszkedik az Arnótra vezető úthoz, ám a fejlesztésnek köszönhetően csatlakozhat ahhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.