Magyar Közút

Sok a hézag: forgalomkorlátozás a tahitótfalui Kis-Duna hídon

A legfőbb feladat a hőmérsékletingadozás által okozott alakváltozás miatt kialakított hézag lefedésére szolgáló szerkezet felújítása.

2014.08.11 09:54MTI

Az útburkolat és a dilatációs szerkezet javítása miatt csak félpályán, váltakozó irányban haladhatnak a járművek a tahitótfalui Kis-Duna hídon október elejéig - tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

Pécsi Norbert Sándor közölte, hogy a Kis-Duna hídon a legfőbb feladat a hőmérsékletingadozás által okozott alakváltozás miatt kialakított hézag lefedésére szolgáló szerkezet felújítása, de az útburkolat is megújul.

Hétfő reggeltől október 4-éig jelzőlámpás forgalomirányítás mellett csak váltott irányban lehet közlekedni a hídon - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.