Elromlott a biztosítóberendezés

Vihartól függetlenül: késések a pécsi vasútvonalon (is)

A pécsi vasútvonalon is fennakadások vannak, a vácin pedig hosszabbodtak a késések.

2014.08.07 08:05MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

A Mávinform közleménye szerint a Szakály-Hőgyész és Keszőhidegkút-Gyönk állomás között elromlott a vasúti biztosítóberendezés.

Emiatt a Budapest-Dombóvár-Pécs vasútvonalon közlekedő vonatok 20-30 percet késnek, amely az InterCity vonatokat is érinti. A Budapest-Vác-Szob vasútvonalon azért vannak késések, mert a Budapest-Keleti pályaudvar és Hamburg között közlekedő Jeszenszky János EuroCity egyik kocsija füstölt, s emiatt ezt a kocsit Vácon le kellet kapcsolni a szerelvényről.

A váci állomás teljes vágányhálózatát átépítik, ezért nem használható az összes vágány. Mindezek miatt a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon a reggeli csúcsidőszakban 40-50 perces késések is lehetnek - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.