Júliusban

Ismét nőtt a forgalomba helyezett új autók száma

Júliusban 6125 új személygépkocsi került forgalomba, 21,6 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

2014.08.04 12:42MTI
freedigitalphotos.net/digidreamgrafix

Júliusban, illetve az év első hét hónapjában is nőtt a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a DataHouse adatai alapján hétfőn.

Júliusban 6125 új személygépkocsi került forgalomba, 21,6 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az első hét hónapban összesen 39 129 új autót helyeztek forgalomba, 21,5 százalékkal többet, mint tavaly ilyenkor.

A forgalomba helyezést követő két hónapon belül kivont gépkocsik számát is figyelembe véve júliusban 5677 új személyautó került forgalomba, ez azonban 32,2 százalékkal több az előző júliusinál - derült ki a MGE közleményéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.