Az M3-ason Gödöllőnél

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion

Keresztbe fordult és átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M3-as autópályán Gödöllőnél kedden délután, a baleset mintegy 20 kilométeres torlódást okozott.

2014.07.08 17:35MTI
Forrás: Wikipedia

Az autópálya főváros felé vezető oldalán a 27-es kilométerszelvénynél történt a baleset.

A baleseti helyszínelés idejére az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 38-as kilométernél (Bagi csomópont) a 3-as számú főútra terelik a rendőrök. Az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán egy sávon halad a forgalom.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta: a balesetben senki sem sérült meg, de a lengyel rendszámú kamion üzemanyagtartályából szivárog a gázolaj.

A helyszínre a gödöllői és az aszódi tűzoltók vonultak ki, akik hordókba fejtik át a több száz liternyi üzemanyagot, illetve felmérik, hogyan lehet egy sávot felszabadítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.