Meghibásodott egy mozdony

Késések várhatók a Debrecen-Mátészalka vonalon

Egy meghibásodott mozdony miatt késések várhatóak a Debrecen-Mátészalka vasútvonalon.

2014.07.03 08:02MTI
freedigitalphotos.net/adamr

A Mávinform közleménye szerint reggel hat órakor Nyíradony és Nyírgelse között a Debrecenből és Fehérgyarmatra tartó személyvonat mozdonya meghibásodott.

A vonat egy - eddig ismeretlen okból - a vasúti pályára került betonelemre futott, amelynek következtében a motorvonat üzemanyagtartálya megsérült, az üzemanyag szivárog.

A vasúttársaság a katasztrófavédelem segítségét kérte. A műszaki mentés ideje alatt Nyíradony és Nyírgelse között a vonatközlekedés szünetel. Az utasok várhatóan vonatpótló autóbuszokkal utazhatnak majd - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.