Folytatódnak a munkálatok

Újabb szakaszához érkezik a 3-as villamos vonalának felújítása

Szombattól a Nagy Lajos király útján, az Örs vezér tere és a Bosnyák tér között folytatódnak a munkálatok.

2014.06.27 17:20MTI
freedigitalphotos.net/samurai

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint az említett szakaszon átépítik és akadálymentesítik a peronokat, új utastájékoztató berendezéseket telepítenek, korszerűsítik az áramellátási rendszert, több megállót kiszélesítenek, illetve átépítenek.

A 3-as villamos szombattól előreláthatólag augusztus második feléig rövidített útvonalon halad, a Gubacsi út és az Ecseri út között.

A BKK beszámolt arról is, hogy a 62-es villamos hétfőtől július 4-éig szintén rövidített útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és a Bosnyák tér között viszi az utasokat, majd július 7-étől várhatóan augusztus közepéig módosított útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és a Mexikói út között közlekedik, a 69-es vonalát követve.

Az építés ideje alatt a 3-as és a 62-es villamos által nem érintett szakaszon, a Mexikói út és az Ecseri út között a 3-62 jelzésű pótlóbusszal lehet utazni. A 62A villamos a felújítás ideje alatt nem közlekedik. A 69-es villamos szombattól három napon át Újpalota, Erdőkerülő utca és a Bosnyák tér között, módosított útvonalon jár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.