Kilométeres kocsisorok

Óriási torlódásokat okoz a burkolatjavítás

Jelentős torlódásokat okoznak a burkolatfelújítási munkálatok gyorsforgalmi utakon. Az M0-ás autóúton 2 kilométeres, az M1-es autópályán 4 kilométeres a feltorlódott kocsisor.

2014.06.04 12:02Havariapress
freedigitalphotos.net/nuttakit

Burkolatjavítási munkálatok zajlanak az M0-ás autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldal 49-es kilométerénél, ahol emiatt a külső sávot délután 4 óráig lezárták. Az Útinform adatai szerint 2 kilométeres torlódás alakult ki az autóúton. Az M1-esen Bicskénél zajlik a nagyfelületű burkolatjavítás.

A kora esti órákig a külső sávot a 34-es és a 36-os kilométer között emiatt lezárták. A Győr felé feltorlódott kocssor hossza már eléri a 4 kilométert. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. azt javasolja az autósoknak, hogy a zsámbéki csomópontnál hagyják el a sztrádát, az 1-es főúton haladva, Bicskénél hajtsanak vissza rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.