BKK

Ideiglenes buszsáv lesz a Kőbányai úton

Csütörtöktől a Kőbánya alsó vasútállomás felé közlekedő 9-es busz az Orczy tér és a Könyves Kálmán körút között haladhat buszsávon.

2014.05.21 18:19MTI
Forrás: youtube.com

Az 1-es villamosvonal felújítása okozta torlódások miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 9-es busz gyorsítása érdekében ideiglenesen buszsávot jelöl ki a Kőbányai út egy szakaszán.

A BKK szerdai közlése szerint csütörtöktől a Kőbánya alsó vasútállomás felé közlekedő 9-es busz az Orczy tér és a Könyves Kálmán körút között haladhat buszsávon. Ezzel párhuzamosan a Könyves Kálmán körút-Kőbányai út jelzőlámpás csomópontban a közlekedési lámpákat áthangolják: megnövelik a szabad jelzés idejét, ezzel a csomópont áteresztő képességét.

Az 1-es villamos pályafelújítási munkálatai a csomópontnál várhatóan augusztus végéig tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.