A balatonendrédi lehajtó közelében

Végre helyreállt a forgalom az M7-esen

A műszaki mentés idejére a forgalmat a bálványosi lehajtónál leterelték, a pályára a zamárdi felhajtónál lehetett visszatérni.

2014.05.08 20:15MTI

Helyreállt a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a balatonendrédi lehajtó közelében, ahol csütörtökön kora este egy még délelőtt felborult kamion mentése miatt több mint egy órán át teljes útzár volt.

A pálya nem sokkal fél nyolc előtt szabadult fel.

Az autópályát 18 óra után zárták le, hogy felállítsák azt a fémárut szállító kamiont, amely defektet kapott és oldalára dőlt. Az első információk szerint a kamion vezetője a defekt miatt elvesztette uralmát jármű felett és a leállósávban felborult.

A balesetben senki nem sérült meg.

A műszaki mentés idejére a forgalmat a bálványosi lehajtónál leterelték, a pályára a zamárdi felhajtónál lehetett visszatérni.

A katasztrófavédelem korábban arról tájékoztatott, hogy a műszaki mentést 12 óra után kezdték el, és a teljes lezárásig a belső sávban haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.