H8, H9

Halálos gázolás után ismét jár a HÉV

Az Imre utca és a Veres Péter út kereszteződésénél gázolt halálra egy embert.

2014.04.15 09:49MTI

Ismét teljes vonalon közlekedik a H8-as (gödöllői) és a H9-es (csömöri) HÉV, amelyek kedd reggel halálos gázolás miatt nem jártak egy közös szakaszon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság előzőleg arról tájékoztatott, hogy a XVI. kerületben, az Imre utca és a Veres Péter út kereszteződésénél gázolt halálra egy embert a HÉV.

A baleset miatt a H8-as és a H9-es HÉV korábban az Örs vezér tere és Cinkota között átmenetileg nem közlekedett, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehetett utazni.

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a mentők a helyszínen már csak egy 40 év körüli férfi halálát tudták megállapítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.