Hosszabítják az 1-es villamosvonalat

Hétfőtől forgalomkorlátozás lesz Újbudán

Hétfőtől forgalomkorlátozásra kell számítani Újbudán az 1-es villamosvonal meghosszabbításával összefüggő munkálatok miatt.

2014.04.04 18:41MTI
MTI, archív

Lezárják a Hengermalom utat a Szerémi út és a Fehérvári út között az átmenő forgalom elől, ezért az Etele útról csak a Fehérvári útra, az ellenkező irányból érkezők pedig a Rákóczi híd felől csak a Szerémi útra tudnak kanyarodni, mindkét esetben jobbra és balra is.

A Fehérvári úton a Hengermalom utcai kereszteződésben csak egyenesen lehet továbbhaladni hétfőtől. Emellett a Prielle Kornélia utca Nándorfejérvári út és a Szerémi út közötti szakaszát a Szerémi út irányába egyirányúsítják, a Dombóvári útról két sávon lehet majd a Fehérvári útra balra kanyarodni, a Nándorfejérvári úttól a Fehérvári út felé pedig egyirányú lesz a forgalom.

A BKK a Hengermalom út helyett a Kondorosi út, az Andor út és a Galvani út használatát javasolja. A forgalomkorlátozások miatt hétfőtől várhatóan két hétig a Kosztolányi Dezső tér felé a Kondorosi út-Tétényi út-Etele út útvonalon közlekedik a 114-es és a 214-es busz, ezért nem érinti az Andor utca és az Etele út/Fehérvári út megállót.

Módosított útvonalán mindkét járatra a 213-as busz Nyéki Imre uszoda, Csurgói út, Bornemissza tér és Puskás Tivadar út megállóiban lehet felszállni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.