OOOO

Az új magyar Audi

Március elején mutatják be az Audi TT harmadik, teljes egészében itthon előállított generációját.

2014.02.20 13:15MTI

Március elején, a Genfi Autószalonon lesz az Audi TT harmadik generációjának világpremierje - közölte a járműgyártó magyarországi leányvállalata, az Audi Hungaria Motor Kft.

Az autó teljes egészében Győrben, az Audi Hungaria 2013-ban megnyitott új járműgyárában készül majd.

Az új járműről azt közölték: a kompakt sportautó harmadik generációján a formatervezők az 1998-as első TT-nemzedék számos formai ötletét is újrafogalmazták, kimondottan dinamikus és részletgazdag stílusban.

Czechmeister Mónika vállalati kommunikációs és kormánykapcsolati vezető közölte: még 2014-ben elindul az új modell gyártása, de az ezzel kapcsolatos részletekről később nyújtanak tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.