Bármely irányból megközelíthető

Átadták az Erzsébet híd alatti parkolót

Átadták az Erzsébet híd alatti megújult parkolót, amelyet ezentúl bármilyen irányból megközelíthetnek az autósok.

2014.02.07 15:55MTI

Az V. kerületi önkormányzat közleményében emlékeztet, hogy a Március 15. tér - és egyben az Erzsébet híd alatti terület - kiemelt jelentőségű, hiszen nagyon sok turista fordul meg a környéken.

A gyalogosbarát és zöldebb belváros, a racionalizált parkolási lehetőségek nemcsak az itt lakóknak biztosítanak nagyobb kényelmet, hanem a kerületbe látogatóknak is - írta az önkormányzat, kiemelve: fontosnak tartják a híd alatti parkolót, mert megkönnyíti a turisták dolgát, így a belvárosi szolgáltatók és a kereskedők forgalma is növekedhet.

Az Erzsébet híd felhajtóját nemrég adták át, az újragondolt forgalmi rendnek köszönhetően a híd alatti parkoló bármilyen irányból tudja fogadni az autósokat.

A Belváros Új Főutcájának kiépítése elnevezésű beruházás második üteme 2012 novemberében indult: a Ferenciek tere és környéke rehabilitációja összesen 3,6 milliárd forint uniós és állami forrásból valósul meg idén márciusig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.