Óvatosan a gyorshajtással

Új sebességmérők az M0 autóúton

Két új rögzített sebességmérő készüléket és öt, a berendezések tárolására alkalmas dobozt helyeznek ki az M0-ás autóút M1 és M3 autópálya közötti szakaszára.

2008.07.30 06:58MTI

A Közbeszerzési Értesítőben olvasható ajánlattételi felhívásból kiderül, hogy az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK Zrt.) és az Országos Rendőr-főkapitányság közösen tesz ajánlatot a berendezések telepítésére. Az ajánlattételi határidő 2008. augusztus 12. Az ÁAK Zrt.-nél az MTI érdeklődésére elmondták, hogy a beruházás részleteit illetően még nem tudnak bővebb tájékoztatást adni. 

Automata sebességmérő berendezések jelenleg az M1-es autópályán működnek, a nyolc mérőhelyen lévő dobozok közül négyben működik sebességmérő, a kamerák konkrét helyét és mérési irányát folyamatosan változtatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.