Baleset után

Feloldották az útlezárást az 1-es főúton Győrszentivánnál

Két személyautó ütközött össze este fél 8 körül az érintett útszakaszon. A balesetben ketten sérültek meg, egyikük beszorult járművébe, őt a tűzoltók szabadították ki.

2013.12.16 22:41MTI

Megszűnt hétfőn este tíz órakor az útlezárás az 1-es főúton Győrszentiván-Kertvárosnál – közölte Kocsis Tünde rendőr alezredes az MTI-vel. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, két személyautó ütközött össze este fél 8 körül az érintett útszakaszon.

A balesetben ketten sérültek meg, egyikük beszorult járművébe, őt a tűzoltók szabadították ki. A rendőrök a helyszínelés idejére teljes útlezárást rendeltek el, majd váltakozva engedték a forgalmat, hol az egyik, hol a másik sávban. A műszaki mentés befejezésével a rendőri irányítás is megszűnt, és helyreállt a forgalmi rend.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.