Több megyében hajnal óta

Behavazott utak északon és keleten - dolgoznak a hóeltakarítók

250 munkagép dolgozik az északi és a keleti országrész behavazott útjain.

2013.12.06 08:27Varga János

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 640 munkatársa folyamatosan végzi a hóeltakarítást, síkosságmenetesítést.

Nógrád, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében hajnal óta folyamatosan, változó intenzitással havazik. Az Útinform adatai szerint az autópályákon és a főutakon nem okoz fennakadást a havazás. A salgótarjáni, hajdúszoboszlói, debreceni, polgári, nyírbátori és mátészalkai térségben havas vagy hókásás szakaszok is előfordulnak, főleg a mellékúthálózaton.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az érintett megyékben II-es készültségi fokozatban dolgozik, a reggeli összesítés alapján több mint 250 munkagép és 640 ember dolgozik a havas utakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.