A kocsi a kisteherautó alá préselődött

Feloldották az útzárat a szigethalmi halálos baleset helyszínén

Helyreállt a forgalom a szigethalmi Mű úton, ahol kedd délelőtt kisteherautóval ütközött egy személyautó, amelynek vezetője életét vesztette.

2013.11.26 16:35MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a rendőrkapitányság szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint az ismeretlen körülmények között bekövetkezett karambolban az 53 éves szigetszentmártoni férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője a korábbi információkat kiegészítve elmondta, hogy a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból az elhunytat. Mivel a kocsi a kisteherautó alá préselődött, a két járművet is szét kellett választaniuk - tette hozzá.

A helyszínelést befejezték, az érintett szakaszon a teljes útzárat feloldották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.