Sérülés nem történt

BKK: kisiklott egy szerelvény, ezért nem járt a kisföldalatti

Egy kisiklott szerelvény miatt nem közlekedett az 1-es metró Budapesten szerda délután. A közlekedés estére már helyreállt.

2013.10.30 20:55Kocsis Viktor

A Vörösmarty téri végállomáson a leszállóhelyről a kihúzóvágány felé tartó szerelvény első tengelyével siklott ki, senki nem sérült meg, az anyagi kár felmérése folyamatban van - írták a tájékoztatóban.
br> A Közlekedésbiztonsági Szervezet szakembereit hivatalból értesítette a BKV, a baleset okairól a vizsgálat lezárulta után adnak tájékoztatást. A kisiklott szerelvényt még éjszaka megvizsgálják.
br> A kisföldalatti vonalán szerda délután 3 órától este 7 óráig nem közlekedtek a szerelvények a Vörösmarty tér és az Oktogon között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.