Legalább hatan vannak

Nézők közé hajtott egy versenyautó - majdnem rájuk dőlt a villanyoszlop

Hatan megsérültek, amikor nézők közé hajtott egy versenyautó Városlődön. A balesetet szenvedők között életveszélyes, súlyos és könnyebb sérült is van.

2013.10.19 15:34Havariapress
Fotó: MTI

Nézők közé hajtott, majd kidöntött egy villanyoszlopot egy versenyautó szombaton délután, Városlődön, a Kossuth Lajos utcában. A balesetben hat ember megsérült.

Az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója, Lattenstein János elmondta: egy férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek a veszprémi kórházba. Két férfit súlyos, illetve könnyű sérülésekkel ugyancsak a veszprémi kórházba vittek mentőautón, míg az ajkai kórházba hárman kerültek: egy-egy férfi súlyos, illetve könnyű sérüléssel, valamint egy nő könnyű sérüléssel.

A rendőrség kora esti közleményében pontosította korábbi közlését, e szerint a versenyautó nem egy vendéglátóhely teraszán tartózkodó, hanem a kordonon kívül álló nézők közé csapódott, miután a versenypálya szakaszát képező Kossuth utcában, eddig ismeretlen okból irányíthatatlanná vált.

Az Ajkai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.