A forgalmat elterelik

Frontális karambol - egy halott, hat sérült az M2-es autóúton

Egy asszony szörnyethalt, hat másik ember megsérült, mikor két személyautó frontálisan ütközött az M2-es autóúton. Az autóút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. KÉPEK!

Nézze meg a képeket! képgaléria

2013.10.05 17:43Havariapress
A galériához KATT a képre!

Szombaton délután történt a baleset az M2-es 22-es kilométerénél: két személyautó egymásnak rohant szemből. Az ütközés során egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Hat másik sérültet kórházba szállítottak a mentők.

Az autóút érintett szakaszát a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.