Tart a forgalomkorlátozás

Még mindig nem teljesen "ragacsmentes" az M43-as

Továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán a maroslelei lehajtónál, ahol péntek hajnalban ragacsos, szilikon alapú anyag folyt az úttestre egy teherautóból.

2013.09.21 19:30MTI
Fotó: MTI

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy három és fél kilométeres szakaszon csak a belső sáv használható, sebességkorlátozás mellett, csak legfeljebb óránkénti 60 kilométeres sebességgel lehet itt haladni. A sztrádára a maroslelei csomópontnál nem lehet fölhajtani Szeged irányába. A forgalomkorlátozás várhatóan vasárnap is érvényben marad - tette hozzá a százados.

Kitért arra, hogy a rendőrség keresi azt a járművet, amelyből az élelmiszeriparban használt anyag kifolyhatott. Az autópálya érintett szakaszát a csúszásveszély miatt, a balesetek elkerülése érdekében kellett lezárni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.