Ittasan okozott balesetet egy férfi

Baleset Miskolcnál és Pomáz közelében

Ittasan okozott közlekedési balesetet egy férfi szombat este a Miskolcot Harsánnyal összekötő úton.

2013.09.08 07:31MTI

A Miskolc felé közlekedő autó áttért a menetiránnyal szemközti sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő személygépkocsival. A baleset okozó nyékládházi férfi megsérült, a vétlen autóst, egy kismamát megfigyelésre kórházba szállították.

Frontálisan összeütközött két személyautó szombaton a 1111-es számú úton, Pomáz és Pilisszentkereszt között, a bennük utazó összesen öt ember megsérült - közölte vasárnap hajnalban Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője.

Két felnőtt beszorult az egyik összeroncsolódott autóba, súlyosan megsérült, őket a pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Egy felnőtt és két gyerek könnyebb sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.