Tragédia

Őrizetbe vették az M7-esen karambolt okozó sofőrt

Őrizetbe vette a rendőrség azt a külföldi állampolgárságú 36 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható az M7-es autópályán Siófok-Sóstónál vasárnap reggel történt halálos közúti baleset okozásával.

2013.09.01 18:47MTI

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy egy személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - a Nagykanizsa felé tartó külső sávban hátulról belerohant egy almát szállító magyar rendszámú kamionba.

Az autóban négyen utaztak. A vezető mellett ülő nő beszorult a járműbe, őt súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították a kaposvári kórházba, ám életét nem tudták megmenteni. A baleset két másik sérültjét - az autóban hátul ülő kislányt és édesanyját - a siófoki kórházba szállították. Az autót vezető férfi a saját lábán kiszállt a járműből.

A vasárnap délután kiadott közlemény szerint az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás. A rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.