Baleset miatt

Lezárták Nagykanizsánál az M7-est Letenye felé

Az első információk szerint könnyebben megsérült két ember egy szlovén autóban, amikor szalagkorlátnak ütköztek az M7-es autópályán, Nagykanizsa közelében. A sztrádát lezárták a forgalom elől.

2013.08.09 11:51MTI
Fotó: MTI

A police.hu-n az olvasható, hogy a szlovén rendszámú személyautó péntek délelőtt egyelőre tisztázatlan körülmények között ütközött a szalagkorlátnak az autópálya 215-ös kilométerénél, a Letenye felé vezető oldalon. Az autót vezető férfit és női utasát a mentők - az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint - könnyű sérüléssel szállították kórházba.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták.

Az Útinform közlése szerint a Letenye irányába haladó járműveket a Nagykanizsa-Centrum csomópontban, a 211-es kilométernél a 7-es főútra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.