Hőség

Több vonalon korlátozták a vonatok sebességét a hőség miatt

Több vasútvonalon korlátozták a vonatok sebességét napközben a hőség miatt, ezért az érintett szakaszokon 15-25 perces késésekre kell számítani - tájékoztatott a Mávinform szerdán.

2013.08.07 11:19MTI

Délelőtt 11 óra és este 7 óra között a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon kell korlátozásokra számítani: itt Soroksár és Taksony, valamint Taksony és Kunszentmiklós-Tass között 50 kilométer/órás sebességgel járnak a vonatok, míg Kunszentmiklós-Tass és Soltvadkert állomások között 60 kilométer/órával mehetnek a szerelvények.

Délelőtt 10 és este 7 óra között a Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vasútvonalon is csökkentették a sebességet: itt Hatvan és Mezőzombor között 80 kilométer/órával közlekedhetnek a vonatok - közölte a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.