Forma-1

James Allison lesz a Ferrari technikai igazgatója

Szeptember 1-jétől James Allison lesz a Forma-1-es Ferrari istálló technikai igazgatója. A posztot most betöltő Pat Fry a jövőben más pozícióban folytatja a munkát a Ferrarinál.

2013.07.29 17:44MTI
Fotó: MTI

Allison korábban már dolgozott az istállónál, mégpedig akkor, amikor a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ült az egyik autóban.
 
A szakember legutóbb a Lotus technikai igazgatója volt, arról a posztról idén májusban távozott. A Ferrari a vasárnapi Magyar Nagydíj, az idény 10. futama után a konstruktőrök vb-pontversenyében a harmadik helyen áll, 83 ponttal elmaradva címvédő és jelenleg is az élen álló Red Bulltól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.