Tekintettel a hőségre

Sebességkorlátozás két vasútvonalon

A nagy meleg miatt csökkentették a vonatok sebességét a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia, valamint a Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonnalak egy-egy szakaszán.

2013.07.29 15:33Havariapress

A nagy hőség miatt csökkentették a vonatok sebességét a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon Soroksár és Kunszentmiklós-Tass között 50 kilométer/órára, valamint Kunszentmiklós-Tass és Soltvadkert között 60 kilométer/órára. 

A Budapest-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza vonalon pedig Hatvan és Mezőzombor között kellett csökkenteni a vonatok sebességét 80 kilométer/órára. A sebességcsökkentés mindkét vonalon este 7 óráig lesz érvényben, addig az utasok 10-20 perces késésekre kell hogy készüljenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.