Még nálunk, de...

Mexikóban gyártják majd a következő Mercedes CLA modellt

A Daimler tárgyalásokat folytat a japán Nissannal a következő generációs Mercedes CLA kompakt limuzin modell gyártásában folytatandó együttműködésről.

2013.07.15 16:48MTI

A kocsit a Merdedes-Benz egy, a Nissannal létesített közös vállalkozás keretében Mexikóban gyártaná - közölte Dieter Zetsche, a Damiler elnöke, a Mercedes-Benz vezérigazgatója az Automotive News lappal.

Az új modell gyártása 2018-ban kezdődne meg a Nissan mexikói Aguascalientes üzemében. A Daimler szóvivője a dpa hírügynökség megkeresésére nem kommentálta az értesülést hétfőn.

A végső döntést közös vállalkozás elindításáról 2014-ben hozzák meg. A CLA modell jelenleg a Mercedes magyarországi kecskeméti üzemében készül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.