Baleset

Kisiklott a traktorral ütköző személyvonat

Kisiklott egy személyvonat, miután egy traktorral ütközött Kiskunfélegyháza közelében. A balesetben senki nem sérült meg.

2013.07.13 11:39Havariapress

Szombaton reggel történt a baleset a Gátér és Kiskunfélegyháza közötti vasútszakaszon, egy sorompó nélküli vasúti átjáróban. A Kiskunfélegyháza és Orosháza között közlekedő személyvonat egy traktorral ütközött össze. A vonat egy tengellyel kisiklott az ütközés következtében. A balesetben senki nem sérült meg. Az utasokat Szentes és Kiskunfélegyháza között vonatpótló autóbuszokkal szállítják, a közlekedés a kora délutáni órákra állhat helyre a vasútvonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.