A forgalmat rendőrök irányítják

Beszakadt egy út Győrben, 70-80 centi mély kráter keletkezett

Beszakadt egy út Győrben a Petőfi-híd lábánál, emiatt rendőrök irányítják a forgalmat.

2013.07.06 17:43MTI
Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a körülbelül 3 méter átmérőjű és 70-80 centiméter mély kráter miatt személyautóval nem lehet behajtani a körforgalomba a Benczúr út és a Munkácsy út közötti szakaszon. 

A rendőrök azt kérik, hogy az említett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek. Máthé-Tóth Péter a győri útkezelő szóvivője elmondta, hogy egy törött vezetékből szivárgott szennyvíz moshatta ki a földet az út alól, amely "egy autónyi területen" szakadt be. Elmondása szerint a vízszolgáltató vasárnap lát neki a hiba, majd az út kijavításának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.